zatoizberi.si

Kopalniška oprema, ki začara tako s slogom kot s praktičnostjo

Ali veste, zakaj imamo v naši ekipi tako radi kopalnice? ZATO, ker nam je njihovo načrtovanje vedno v izziv! Zahtevajo namreč popolno ravnovesje med estetiko in funkcionalnostjo ter kakovostne materiale, z nekaj inovativnosti in ščepcem igrivosti pa vanje vnesemo še edinstven prostorski značaj! 

Naša vrhunska kopalniška oprema vključuje razvejan asortiman izdelkov priznanih evropskih  proizvajalcev. Naj gre za kopalniške armature, kopalne in tuš kadi, tuš kabine ali sanitarno keramiko ter kopalniško pohištvo – naš recept za vaše zadovoljstvo ostaja enak – prvovrstna kakovost v brezčasni obliki. 

ZATO, ker pri načrtovanju kopalnice šteje vsak kotiček 

Kopalnica je pogosto med manjšimi prostori v stanovanju, zato sta tako pravilna izbira kot razporeditev elementov ključnega pomena za prijetno počutje uporabnikov. Optimalna izraba prostora nam namreč olajša vsakodnevna opravila in tako poskrbi, da dan začnemo še bolj sproščeno, tako pa ga tudi zaključimo. 

Funkcionalna razporeditev opreme v kopalnici se sicer začne pri osnovah, zaključi pa se s premetenimi prostorskimi triki, s katerimi učinkovito izkoristimo prav vsak centimeter. Prostor vedno zasnujemo tako, da voda iz kadi ne škropi po celotni kopalnici, da umivalnik ni težko dostopen ter da je omogočen tudi preprost dostop do WC školjke. Prav tako moramo pri načrtovanju zagotoviti dovolj prostora za shranjevanje vsakodnevnih higijenskih pripomočkov, kozmetike, pa tudi poiskati prostor za shranjevanje čistil ter postavitev pralnega stroja in sušilnega stroja znotraj kopalnice, če v domu ni drugega primernejšega prostora zanju. 

ZATO, ker smo z vami od prvih korakov dalje 

Zavedamo se, da prenova kopalnice in izbira kopalniške opreme mnogim predstavljata zahteveni projekt, s katerim dlje odlašajo. Naš cilj je dokazati prav nasprotno! Ob strokovni podpori, v katero je vključeno razumevanje naročnikovih želja in zmožnosti, je pot do izjemne nove kopalnice preprostejša, kot si lahko mislite! 

Svojo misijo uresničujemo tako, da vam ob strani stojimo od prvega koraka. Naši strokovnjaki skupaj z vami preverijo, kakšna je situacija glede inštalacij, koliko tlaka je na razpolago ter katere od vaših želja je glede na tloris in druge dejavnike najbolj smiselno pretvoriti v realnost. 

Pri raziskovanju možnosti je eno od ključnih vprašanj, ali gre v vašem primeru za novogradnjo ali adaptacijo kopalnice. Pri prvi opciji namreč tlaki niso omejitev, zato lahko svobodneje zasnujemo inštalacije ter razporedimo elemente. Obenem so stene pri novogradnjah večinoma debelejše, zato ni težav z nameščanjem podometnih kopalniških armatur ali kotličkov, v tla pa se navadno lažje vgradi napeljava za talno gretje. 

ZATO, ker je postopek hiter in preprost 

Postopek izbira opreme za vašo kopalnico lahko v kar največji meri prilagodimo vašim željam ter tako razvijemo pristno sodelovanje za najboljši rezultat. 

  • Ne glede na to, ali se podajamo v prenovo kopalnice ali opremljanje novogradnje, pričnemo s tlorisom kopalnice, na katerem so razvidne (predvidene) pozicije kopalniških artiklov in kotirani odtoki ter pozicija vode.
  • Na podlagi informacij in vaših želja skupaj pregledamo možnosti za morebitne nove razporeditve in pretehtamo ideje. Naš cilj je uporabna zasnova, ki vam bo omogočila uživanje ter učinkovito izrabo vseh kotičkov in elementov kopalnice. 
  • Ko je zasnova definirana, se lotimo izbiranja elementov, kot so sanitarna keramika, kopalniške armature in pohištvo. Prostor lahko obogatimo tudi z dizajnerskimi radiatorji, ki imajo poleg praktične tudi izjemno estetsko funkcijo. Prav tako sta zelo pomembni oblika in velikost ogledala, s katerim lahko prostor dodatno optično povečamo.

ZATO, ker ustvarjamo brezčasne kopalniške ambiente

Za nas pri opremi kopalnice bolj kot trenutni trendi šteje ambient, ki s spojem edinstvene elegance in praktične zasnove še leta po prenovi ustvarja nepozaben vtis. Posebej smo pozorni na kombinacije barv, pri čemer sledimo tudi filozofiji, da brez vsaj kančka drznosti ni presežka. 

Seveda pa upoštevamo tudi utrip časa. Budno spremljamo želje naših kupcev, ki v zadnjem času najraje posegajo po talni keramiki teraco, pri izbiri stenskih talnih oblog pa se v največjem številu ogrejejo za kopalniške ploščice v manjših formatih. 

In kaj je za nas brezčasno? Vse se začne z izbiro prefinjene keramike, med katero spadajo predvsem različni marmorji, teraco ter bela mat sanitarna keramika. Takšnemu slogu se čudovito podajo umivalniki iz belega tehničnega kamna ter kopalniško pohištvo iz hrasta ali tehničnega kamna. Tako nas kot naše kupce navdušujejo tudi podometne armature iz nerjavečega jekla

ZATO, ker iz zagate rešimo tudi lastnike majhnih kopalnic 

Nakup opreme za majhne kopalnice je nekoliko zahtevnejši kot oblikovanje večjega prostora, ki mu lahko kraljujejo tudi dolg dvojni umivalnik, kombinacija kadi in tuš kabine ter v nekaterih primerih celo savna. 

A naša ekipa je z bogatimi izkušnjami kos tudi tovrstnim izzivom. Se vam vaša kopalnica zdi premajhna za smiselno razporeditev osnovnih elementov? Z veseljem spremenimo vaše mnenje!  

Za manjše kopalnice sicer priporočamo vgradnjo tuš kabine. Najboljša izbira so modeli iz transparentnega stekla, ki vizualno ne zapirajo prostora. Navadno se poslužujemo izbire tuša z vrati, ki se lahko pospravijo tik ob steno ter ustvarijo efekt, kot da kabine sploh ni. Manjše kopalnice je prav tako lepo pustiti svetle, da jih optično povečamo, to pa lahko dosežem tudi s pomočjo pravega ogledala. 

ZATO, ker smo z vami tudi na daljavo

V času, ko so stiki zaradi preventivnih zdravstvenih ukrepov zoper novi koronavirus omejeni, vam nudimo tudi telefonsko in online svetovanje. Tako lahko popolnoma varno pričnemo s projektom!

ZATO, ker sodelujemo z najkakovostnejšimi dobavitelji

Svoj asortiman kopalniške opreme gradimo premišljeno in skrbno, saj smo pozorni na vsako podrobnost. Ponosni smo, da sodelujemo z vodilnimi znamkami v segmentu sanitarne keramike, kopalnih in tuš kadi ter kabin, dizajnerskih radiatorjev in kopalniškega pohištva. Mednje s ponosom uvrščamo predvsem: 

  • Treemme: Že več kot pol stoletja iz srca Toskane v svet pošilja prvovrstne kopalniške armature, razvite v tesnem sodelovanju z vodilnimi oblikovalci, ki nove trende združujejo s tradicijo znamke. 
  • Ritmonio: Če iščete ekskluzivne kopalniške armature in druge pripomočke z oznako “Made in Italy”, je ta znamka kot nalašč za vas. 
  • Bette: Tuš kabine in kopalne ter tuš kadi, ki jih zaznamujejo pregovorna nemška kakovost, inovativnost in praktična zasnova. 
  • Alice ceramica: Italijanska znamka, ki s svojimi kopalnimi kadmi, tuš kabinami, umivalnimi ter sanitarno keramiko že dve desetletji izziva ustaljene norme. 
  • Arblu: prvovrstno kopalniško pohištvo v italijanskem slogu. 
  • Antrax: Kakovostni kopalniški radiatorji z izjemnim slogom. 

ZATO, ker vas povežemo z mojstrom, ki vrhunsko uresniči naše ideje

Sodelujemo s številnimi mojstri za vgradnjo sanitarne keramike ali popolno prenovo kopalnic. Če še nimate zanesljivega partnerja za realizacijo svojega projekta, vam ga zato z veseljem priporočimo mi. 

Stopite v stik z nami, da pričnemo z načrtovanjem!