O nas

POSLANSTVO

Podjetje ZATO d.o.o. salon keramike, kopalniške opreme, parketa in vsega lepega smo ustanovili zaradi potrebe trga, saj je bilo nemogoče dobiti širok izbor kvalitetnih materialov na enem mestu. S široko ponudbo materialov olajšamo delo in prihranimo čas arhitektov in investitorjev. Naš širok asortiman artiklov zajema keramične ploščice, parket, vinil, laminat, les za terase, kompozitni les, sanitarno keramiko, kopalniške armature, kopalniško pohištvo, tuš kabine, savne, kamine na bioetanol, vrtno pohištvo,…

Z ugodnimi cenami se trudimo kvalitetne proizvode približati končnemu kupcu. Vsi naši proizvodi so izdelani v EU in imajo vse potrebne certifikate. Tudi surovine kot na primer les za parket, je gojen na posebej zakupljenih področjih, kjer se spremlja surovino od začetka do konca. Skrb za okolje in način po katerem delujejo proizvajalci, s katerimi sodelujemo, sta za nas pomembna parametra.

Z našim znanjem in naborom materiala lahko delamo tako privatne kot večje objekte, kot so stanovanjski bloki, poslovne zgradbe, domovi za starejše, vrtci, bolnišnice, domovi za starejše, gostinski lokali, restavracije, …

SVETOVANJE IN OBLIKOVANJE PROSTOROV

Sami najbrž ne veste kako to izpeljati v praksi?
Prepustite to nam. Na tem področju imamo izkušnje in znanje o materialih, ki omogočajo enostavno vzdrževanje in nam nudijo tisto, kar si želimo. Z našo pomočjo boste prihranili čas in pridobili urejen prostor (dom ali poslovni prostor), kjer boste popolnoma izkoristili svoj potencial. Prisluhnili Vam bomo in skupaj z Vami naredili nekaj unikatnega.

SVETOVANJE PRI IZBIRI MATERIALOV

Pri nas boste deležni strokovnega svetovanja pri izbiri vaše notranje opreme od talnih oblog, celotne ureditve vaše kopalnice pa vse do izbora svetil in kaminov. Oblikujemo celostno podobo vašega stanovanja ali hiše. Svetujemo Vam in olajšamo pri izbiri materialov za opremo vašega doma.