Archive

Želite biti prepričani, da ste izbrali tuš podstavek za svoje potrebe? Prava kakovost, funkcionalnost in natančna prilagoditev vašim potrebam? Izberite tuš podstavek, ki vas bo pripeljal do najboljše rešitve.Pri izbiri bodite pozorni ne le na njegove dimenzije, dizajn in barve, temveč tudi na material. Ta v veliki meri določa udobje uporabe kupljenega tuš podstavka, hkrati pa določa njegove estetske lastnosti in vzdržljivost.

Zelo priljubljeni so tuš podstavki iz titanovega jekla in tuš podstavki iz tehničnega kamna.

Tuš podstavki iz titanovega jekla so edinstvena kombinacija s tradicijo, prava strast, ki nas je prepričala in smo ji predani. Titanovo jeklo je sodoben material, ki je cenjen po vsem svetu. Edinstveni izdelki iz titanovega jekla, med katerimi so tudi tuš podstavki iz titanovega jekla so izdelani iz visokokakovostnega jekla in ustvarjajo sodobno kopalnico. Tuš podstavki iz titanovega jekla so pred odhodom iz tovarne in po uspešni proizvodnji podvrženi strogemu nadzoru kakovosti. Kar je garancija za njihovo obstojnost. V dobi trajnostnega razvoja postaja titanovo jeklo vse pomembnejše, zato so tudi podstavki iz titanovega jekla odlična izbira.

Nič manj priljubljeni niso tudi tuš podstavki iz tehničnega kamna. Možna je izbira tako, da se popolnoma ujema z obliko kopalniškega prostora. Tuš podstavki iz tehničnega kamna zagotavljajo izjemno vzdržljivost in trdnost. Dodatna prednost, katero imajo tuš podstavki iz tehničnega kamna so, da se jih lahko naroči po meri ali pa reže na licu mesta.

Pri nakupu je še posebej pomembno, da je izbran tuš podstavek solidno izdelan, trpežen in funkcionalen. Navsezadnje ga kupujemo za dolgoletno uporabo. Iz tega razloga je lahko tudi keramičen tuš podstavek odlična izbira. Poleg tega, da imajo keramični tuš podstavki visoko odpornost na praske, so tudi trpežni in enostavni za vzdrževanje.

Ne glede na to, ali bo vaša izbira tuš podstavek iz titanovega jekla, tuš podstavek iz tehničnega kamna ali pa keramičen, je stabilnost, vzdržljivost in trdnost zagotovljena.

Izbrani tuš podstavki bodo prispevali tudi k odličnemu videzu vaše kopalnice. Navsezadnje lahko služijo tudi kot odličen dekor.

Tuš kadi

Izbira tuš kadi je odločitev, ki je odvisna od številnih dejavnikov. Kopalnica naj bo opremljena z rešitvami, ki ustrezajo vsem članom gospodinjstva. Ponujamo rešitve ne glede na vaše želje in potrebe. Izdelamo kad po vašem naročilu. Na voljo so v različnih barvah, oblikah in dimenzijah. Izbirate lahko tudi med različnimi oblikami sifonov, ki skupaj z izbrano armaturo zagotavljajo enkraten videz celotne kopalnice. Možna je vgradnja podstavka v nivoju tal, zaradi nizke višine.

Pustite se, da vas vodi lastna intuicija in ustvarite prostor po lastnih zamislih. Izberite najljubšo obliko in potrebne funkcije. Široka paleta modelov bo izpolnila vsa vaša pričakovanja, tudi tista najbolj posebna.

Oblika tuš kadi oz. podstavka

Pri izbiri tuš kadi ali podstavka se prepričajte, da se ujema z velikostjo prostora. Razmislite tudi o tem, katera oblika bo najbolje ustrezala vaši kopalnici. Če imate majhno kopalnico, je dobro izbrati prostorsko varčno obliko kvadrata. Za veliko kopalnico pa lahko izberete pravokotne tuš kadi in podstavke. Razmislite o splošnem videzu, ki ga želite doseči.

Tuš kadi in podstavki so na voljo v različnih oblikah in velikostih. Glavne oblike pa so pravokotne, kvadratne in polkrožne tuš kadi.

Pravokotna tuš kad ponuja največ prostora. Medtem, ko je kvadratna in polkrožna tuš kad popolna univerzalna rešitev za manjše kopalnice.

Tuš kadi in podstavke izberemo glede na obliko in dimenzije tuš kabine. Najpogosteje so torej kvadratne in pravokotne, srečujemo pa tudi polkrožne, okrogle in nestandardne oblike.

Elegantna in modna tuš kad

Ljubitelji notranjosti v glamur slogu in ljubitelji prefinjenega razkošja se odločajo za izbiro modernih tuš kadi. In je tako elegantna moderna tuš kabina izbira, katere ne bodo obžalovali.

Povečano zanimanje uživa tudi dizajnerska tuš kad. Moderne tuš kabine in dizajnerske tuš kadi ustvarjajo željo po svobodi in udobju. So priljubljena rešitev v mnogih domovih s pogosto razkošno zasnovo. Sproščenost, katero lahko pri tem doživite, dodatno krepi občudovanje.

Tuš kadi grajene v enostavni obliki počasi postajajo preteklost. V najbolj ekstravagantnih in prostornih kopalnicah je običajno kad postavljena kar v središče kopalnice ali spalnice.

Dogaja se prava revolucija, tuš kadi niso več zgolj kopalniška oprema, pač pa igrajo tudi dekorativno vlogo.

Dimenzije in oblike tuš kadi

Izmerite dimenzije in upoštevajte dolžino in širino tuš kadi. Velikost naj bo odvisna tudi od ljudi, ki jo najpogosteje uporabljajo. Pri merjenju tuš kadi je pomembno poznati položaj odtoka in lokacijo vode.

Če niste omejeni s prostorom, je bolje imeti prostorne kabine, v katerih vam bo udobno. Običajno so najmanjše kvadratne in polkrožne tuš kadi: 80×80. V večjih kopalnicah je priporočljivo vgraditi pravokotno tuš kad, izbirate lahko med različnimi dimenzijami.

Obstajajo tudi različne globine in višine tuš kadi. Običajno so sodobne tuš kadi nizke, zaradi česar so lahko dostopne. Večinoma nizke tuš kadi so visoke 35mm.

Seveda mora tudi oblika biti prilagojena velikosti in postavitvi kopalnice. Samo tako bo uporaba tuš kadi udobna. Da bo vstop in izstop iz tuš kadi enostaven. Priljubljeni so vogalni polkrožni modeli, uporabni za manjše kopalnice in omogočajo uporabo kateregakoli kota notranjosti. Druga najbolj priljubljena oblika je kvadratna ali pravokotna, te zagotavljajo tudi nekoliko več prostora.

Obdobja enostavne bele sanitarne keramike so popestrile barve. Tuš podstavki se dobijo v različnih barvah, tako, da jih lahko kombiniramo z barvo keramičnih ploščic ali pa barvo sanitarne keramike.

Tuš kadi oz. podstavki priznanih blagovnih znamk

Ko opremljamo kopalnico, jo opremljamo za vrsto prihodnjih let, zato je pomembno, da kupite najbolj kakovosten izdelek, katerega si lahko privoščite. Zato, da prestane preizkus časa in uživate v njegovem udobju.

Predstavljajte si, da vstopite v trgovino, polno izdelkov, katere potrebujete. Tisoče različnih, vsi imajo podobno barvno shemo, morda tudi embalažo. Vi pa iščete izdelke najvišje kakovosti, trpežne in z dolgo življenjsko dobo. Katerega boste izbrali?

Stavite na blagovno znamko? Ne glede na to, ali so vaša izbira tuš podstavki iz titanovega jekla Bette s 30 leti garancije, tuš podstavki iz tehničnega kamna Arblu ali katerakoli oblika tuš kadi.

Pravilno! Zaupanja vreden proizvajalec jamči za kakovost svojih izdelkov.