Dizajnerske ploščice

Za neobičajno oblikovanje ploščic imajo podjetja praviloma osebje strokovnjakov, ki dan in noč oblikujejo ustvarjalne zamisli. Takšne ekipe sestavljajo strokovnjaki različnih znanj, kot so grafični oblikovalci, razni umetniki, oblikovalci notranjih prostorov, pohištva, ipd. Seveda pa to ni popoln seznam tistih, katerim dolgujemo keramično lepoto, teh je namreč precej več. Rezultat so keramične ploščice, katerim rečemo tudi kar dizajnerske keramične ploščice.

Dizajnerske ploščice tako zahtevajo drugačen, svež pogled, ki bo pozitivno vplival na kakovost in videz ustvarjenih izdelkov.

Kaj so dizajnerske ploščice?

Elitne kolekcije, na videz zelo bogate, katerih cena odkrito ni ravno nizka, vendar se pa ta izgubi v njihovem sijaju reliefnih, posebnih elementov. Velikokrat je dovolj le nekaj kvadratnih metrov, da popestrijo manj opazno notranjost, jo naredijo bolj izrazito in uslišano.

Provokativne a tako zelo elegantne, popolno nasprotje običajnega. Izdelane v prijetnih odtenkih nasitijo še najbolj nezanimiv prostor. Abstraktna geometrija, ki naravnost izziva dolgočasnost, pritegne pozornost in zagotavlja čarobnost ne glede na opazovalca in njegove želje, prebudi njegovo zanimanje.

Ploščice, zaradi katerih smo ponosni na svoj okus. Spektakularnost brez patetike, katera izgublja klasične poteze. Drzne ustvarjalne rešitve ujemajo ravnovesje med barvami in teksturo. Rodijo se kot zamisel v glavi nekoga, niso nujno tudi luksuzne ploščice. So pa povezane z dobrim okusom, nešteto ur ustvarjanja in kasneje razvoja. Pri tovrstnih ploščicah gre za drugačen pristop, za brezhiben okus njihovega avtorja, običajno pri njihovem razvoju sodelujejo priljubljeni modni oblikovalci in arhitekti.

Zakaj izbrati dizajnerske ploščice?

Brezhibna kakovost z odličnimi lastnostmi je odličen argument za izbiro vrhunskih ploščic. Ustvarjene iz materialov, kateri zagotavljajo trdnost in moč, primerno tudi za polaganje na mestih, kjer je veliko »prometa«, kot so recimo tla ali stenske obloge. Tako so najbolj priljubljene dizajnerske ploščice za kopalnico in dizajnerske ploščice za kuhinjo.

Zelo odporne so na obrabo. Manjše poškodbe ali praske, ki bi se sčasoma lahko pojavile, bodo tako neopazne. Iz tega razloga se dizajnerske ploščice polagajo tudi na hodniku, v dnevni sobi ali v kateremkoli drugem prostoru. Hkrati se v njih ne nabira in ne kopiči umazanija.

Odlične se odzovejo tudi na nizke temperature in na vlago. Ne oddajajo strupenih snovi, sončni žarki pa ne vplivajo na njihovo površino.

Dizajnerske ploščice so predvsem priljubljene, zaradi svojih izjemno izvirnih dizajnov. Vzdušja, katerega dajejo prostoru, ne moremo enačiti z ničemer. Stilsko so zelo priročne, saj dopolnjujejo skoraj vsako notranjost. Rezultat je čudovit videz, neverjetnih odtenkov. Dobimo občutek, kot bi bili na ploščicah sledovi mojstrskih prstov, ki v prostor oddaja prav posebno udobje.

Moderne ploščice, ki dajejo skoraj neomejene možnosti eksperimentiranja postavitve. Pravzaprav so pravi zaklad za vse, ki imajo radi nadstandardne materiale. Z njihovo pomočjo lahko gradite zanimive kompozicije.

Moderne keramične ploščice imajo tudi funkcionalno vrednost in sicer, da vizualno razširijo prostor. Prednost je torej tudi stilska vsestranskost, kajti različne kompozicije se bodo tako prilagale manjšim, kakor velikim prostorom.

Zahvaljujoč široki izbiri se lahko uporabljajo pri kateremkoli notranjem slogu. Ustvarjajo videz udobja in topline brez primere. Hkrati pa so okolju varne in prijazne ter imajo dolgo življenjsko dobo.

Inovativnost, ki je ustvarila vrhunske kolekcije, kakovostne in odporne ter zanimivega videza.

Če se vam zdijo tla in stene hladna in pusta, si oglejte Teraco ploščice.

Kvalitetna izdelava dizajnerskih ploščič

Pri oblikovanju in izdelavi dizajnerskih ploščic se upošteva praktičnost, udobje ter končni videz. Z razvojem industrije, so se razvile tudi dizajnerske keramične ploščice z odličnimi fizikalnimi, operativnimi in mehanskimi lastnostmi.

Vsa proizvodnja se nahaja v najboljših tovarnah in izdelava poteka po posebnih proizvodnih procesih, tako da kupec dobi visokokakovostne izdelke. Edinstvenost keramike je tako v zgledni kakovosti in skrbnem oblikovanju.

Nenehno prizadevanje za inovacijami v dizajnu in tudi v tehnologiji postavlja smer tudi drugim tovarnam in proizvodnjam. Podjetja z dolgo zgodovino in uveljavljenim ugledom omogočajo tudi najnovejši razvoj na področju oblikovanja.

Za ustvarjanje sodobnih prostorov različnih funkcionalnih namenov se pogosto uporabljajo postopki izdelave, ki oblikujejo končni izdelek, dizajnerske ploščice, primerne za dekoracijo ali pa ustvarjanje talnih ali stenskih površin:

  • v kuhinjah (dizajnerske keramične ploščice za kuhinjo),
  • v kopalnicah (dizajnerske keramične ploščice za kopalnico),
  • javnih prostorov,
  • pisarnah,
  • in drugje.

Visokokakovostni zaključni materiali za visoko odpornost proti obrabi, vlagi in za ohranjanje lastnosti v širokem temperaturnem območju. Tehnologija izdelave pa je prešla pot stoletnega izboljšanja, zaradi česar so dizajnerske ploščice eden izmed najljubših materialov za dekoracijo in polaganje tako znanih oblikovalcev, kakor tudi popolnoma navadnih smrtnikov.

Skrbno pripravljene kolekcije ploščic naredijo običajna tla in stene zanimive, posebne in celostno ugodno vplivajo na prostor.

Moderen videz

Le redko se zgodi, da je sodobna notranjost opremljena brez keramičnih ploščic. Že več stoletij keramika ni izgubila svoje pomembnosti. Pravzaprav zasedajo močan vodilni položaj, kljub temu, da so sodobni zaključni materiali tako zelo raznoliki. Keramične ploščice so še naprej osupljiv dekor, kateri lahko elegantno okrasi katerokoli notranjost.

Keramične ploščice so material z veliko prednosti. S pomočjo teh lahko vsak prostor zasije v vsem svojem sijaju, navdušujejo s svežino in lepoto.

Sodobni trg ponuja bogato ponudbo, ki vam omogoča, da izberete najprimernejše možnosti za vaš prostor, za različne sloge oblikovanja.

Moderne dizajnerske keramične ploščice, katere lahko spremenijo vsak prostor do neprepoznavnosti. V kolikor se odločite za modne dizajnerske keramične ploščice, se osredotočite na sodobne ideje in trende, da bo prostor v celoti zadihal v isti noti. Morda razmislite o trendih in odtenkih, ki bodo prostor še dodatno popestrili. Popolno usklajena barvna shema rešuje različne oblikovalske naloge, kar vizualno poveča tudi velikost prostora. Ustvarjanje lahkotnega, sodobnega vzdušja še ni nikoli bilo tako enostavno, kot je to danes s pravo izbiro dizajnerskih ploščic.

Sodobna notranjost je naravna, dosežena s plemenito zadržanostjo, izbiro visokokakovostnih materialov in pravilno uporabo barvnih shem. Moderna notranjost je hkrati tudi ergonomska, harmonija pa dosežena s preprostostjo.

Za moderen videz so tako odlična izbira dizajnerske keramične ploščice, na voljo v raznih odtenkih. Za doseganje kakršnegakoli videza. Tako oblikovalce navdihujejo, da jih uporabljajo ne le v kopalnicah in kuhinjah, pač pa povsod, kjer je potrebno v prostor vnesti teksturo in oživeti površine. Danes vam nihče ne bo očital pretirane želje po razkošju.

Enostavne za vzdrževanje

Dizajnerske keramične ploščice so zelo hvaležne za vzdrževanje. Ne zahtevajo posebne nege.

Glede na to, da ima kopalnica posebne klimatske razmere, je pomembno, da vodo obrišemo takoj.

Tla pometamo s ščetkami iz mehkih in naravnih ščetin, obrišemo jih s suho, mehko krpo, brez abrazivnih izdelkov.

Mokro čiščenje ploščic je najbolje opraviti z gobo, namočeno v toplo vodo, dodamo lahko blago alkalne izdelke.

Za kompetentno nego keramičnih ploščic seveda potrebujemo tudi določena čistilna sredstva, vendar je dobro, da upoštevamo navodila proizvajalca ali prodajalca.

Rezervirajte svoj brezplačni termin v salonu