Kuhinjske armature in kuhinjska korita

NIVITO je švedski proizvajalec za izdelke iz nerjavečega jekla. Ker nerjaveče jeklo ne vsebuje škodljivih nečistoč, je izjemno obstojno in nanj ne vplivajo kisline, se uporablja v kateri koli opremi, ki je v neposrednem stiku s hrano. Zato NIVITO za osnovo svojih pip uporablja 100% nerjaveče jeklo. Pipe in korita so elegantna in popolnoma zanesljiva. Modeli so zasnovani tako v klasičnem slogu, ki je primeren za notranjost visoke tehnologije, kot tudi v retro slogu. Osredotoča se izključno na trajnostne izdelke, inovativne tehnologije in na kakovost.

Kvalitetna kuhinjska korita

Precejšnji delež našega časa gre za kuhanje, zato je kuhinja eden glavnih prostorov v vsaki hiši in je treba opremo kuhinje jemati resno. Zelo pomembna je izbira kuhinjskega korita in pri izbiri predvsem upoštevamo obliko korita, globino, material in morda celo barvno paleto. Različne modifikacije vam omogočajo ustvarjanje privlačnih in udobnih možnosti videza. Vsekakor pa je pomembna tudi funkcionalnost.

Nivito korita so ustvarjena v skladu z najnovejšimi trendi sodobnega oblikovanja. V vaš dom prinašajo eleganco in stil. Namenjena so najzahtevnejšim kupcem, ki poleg kakovosti cenijo tudi sodoben dizajn in funkcionalnost. Izbirate lahko med različnimi modeli stilskih korit, različnih velikosti, izdelanih iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.

Neoporečna kakovost je pogojena prav z nerjavečim jeklom, ki je več kot 2 krat bolj vzdržljivo kot medenina in s stališča varovanja okolja neprekosljiv material.

Popolne linije in gladka površina bodo vaši kuhinji dali visokokakovosten in prestižen videz. Nivito armatura bo pritegnila pozornost v vaši kuhinji. Čiste linije, plemenit dizajn in brezhiben sijaj bodo navdušili še tako zahtevne uporabnike. Elegantna in funkcionalna kolekcija bo videti odlično, ne glede na dizajn.

Vsak rez in vsak del korita dokazuje zavezanost kakovosti Nivito. Velika ustvarjalnost popolnoma združuje cenovno dostopnost in vzdržljivost. Poleg tega lahko dodamo tudi vsestranskost, različne oblike in velikosti, enostavno vzdrževanje ter dober dostop do sifona in pip.

Kvalitetne kuhinjske pipe

V bivalnem prostoru, je poleg kopalnice glavni porabnik vode kuhinja, kjer se praviloma tudi umivajo roke, hrana in posoda. Zato mora kuhinjska pipa vzdržati dnevne obremenitve (večkratno odpiranje in zapiranje ventila na dan), biti dovolj zanesljiva, močna in enostavna za uporabo. Seveda ima pomembno vlogo tudi njen videz, ki mora ustrezati koritu in celotnemu slogu notranjosti kuhinje.

Kuhinjske pipe Nivito zagotavljajo maksimalno udobje in zanesljivost pri delovanju. Izdelane so iz nerjavečega jekla, ki je najbolj odporno na različne vrste onesnaženja in korozijo. Imajo dolgo življenjsko dobo in so praktične za vzdrževanje. Tako zagotavljajo večjo varnost delovanja in odpravljajo negativne vplive na zdravje.

Dobro premišljena zasnova aeratorja vam bo omogočila, da se izognete prekomerni porabi vode.

Neprekosljiva kombinacija klasičnega sloga, praktičnosti in razkošnega dizajna, ki določa slog za katero koli notranjost kuhinje. Sodobne tehnologije in oblikovalske rešitve pa bodo omogočile, da poudarite izjemno individualnost notranjosti kuhinje.

Kako izbrati kuhinjsko pipo

Ko načrtujete novo kuhinjo, ne pozabite na zelo pomembno opremo. Kuhinjska pipa, katera se opazno dviga nad pult, postaja njen osrednji element. Zagotovo pritegne pogled, zato je pomembno, da se estetsko ujema z izgledom kuhinje in koritom samim.

Kaj vse je torej potrebno upoštevati pri nakupu, zato da kupimo uporabno, funkcionalno in hkrati tudi na videz privlačno pipo?

Prvič, to je material, iz katerega so izdelane. Pipe iz nerjavečega jekla so izjemno trpežne, elegantne in enostavne za čiščenje. Velika izbira omogoča rešitev za vsak stil kuhinje.

Eleganca v barvi – torej, pomembno je upoštevati tudi barvno paleto pip. Pipa, ki navduši vsakogar, ponuja vso lepoto in lastnosti nerjavečega jekla.

Kakšna je tip kuhinjske pipe? Pomemben podatek, saj oblika pipe lahko določa njeno funkcionalno vrednost in je hkrati prijetna za oko ter enostavna za uporabo. Praktične so izvlečne pipe za pranje hrane ali pa za samo čiščenje kuhinjskega korita. Pomembno je, da kuhinjska pipa nima preveč velike ploščate ročice za odpiranje pipe, da ta ni takoj vidno umazana. Tanjša kot je manj se vidno maže. Ali bo gumb za odpiranje na pipi ali na pultu? Tudi to je možnost izbire pri Nivito pipah.

Kako visoka je pipa? Pomembno je, da ima kuhinjska pipa dovolj visoko izliv, da z lahkoto napolnite lonec z vodo, steklenico z vodo ali splaknete pod vodo večji lonec, da vas pri tem prenizek izliv pipe ne ovira. Pomembno je, da se da kuhinjsko pipo obrniti. To pride prav, ko polnite večji lonec z vodo na pultu, tudi ko čistite korito, če imate dvojno korito ali večje enojno korito. Praktičnost je na prvem mestu. Kuhinja je delavnica, katera mora biti praktična in izgledati dobro – to je prava izbira.

Ali je vaše pomivalno korito pod oknom? V kolikor ste odgovorili pritrdilno, boste potrebovali kuhinjsko pipo, ki ne bo ovirala odpiranja okna.

Kako pogosto kuhate? Če kuhate pogosto, koliko krat morate med kuhanjem odpreti vodo? Velikokrat, kajne? Da dosežete ročaj, morate umazati pol kuhinje? Izberite funkcionalno rešitev, pipo, ki omogoča hiter in enostaven dostop do ročaja.

Izberite pipo, katere vzdrževanje je enostavno. Da bodo kuhinjske pipe dolgo časa čiste in sijoče, je najbolje uporabiti mehko krpo, toplo vodo in milo ph5,5 (kot priporoča večina proizvajalcev armatur, da ni agresivno). Če je vzdrževanje redno ni toliko trdovratnega kamna in umazanije. Izogibajte se čistilom za srebro, jeklenim gobicam, belilom in abrazivnim čistilom, ki lahko poškodujejo pipe. Večinoma nam je jasno, da zunanjost avta ne bomo čistili z grobo stranjo vilede in agresivnimi sredstvi, ter, da bomo z ostrim predmetom avto popraskali, če potegnemo po barvi. Pri koritih in pipah velikokrat razsodnost popusti in si nekateri mislijo, da bi pipa morala prenesti prav vse. Vedno je potrebno imeti realen pogled na stvari in njihovo uporabo.

Torej, videz je pomemben, vendar pa, čeprav je vaša kuhinjska pipa videti tako lepa, z njo ne boste popolnoma zadovoljni, če ne ustreza vašim potrebam. Zato lahko v pestri ponudbi najdete bogato in tehnološko napredno ponudbo kuhinjskih pip, ki izstopajo po svoji raznoliki funkcionalnosti.

Kako izbrati kuhinjsko korito

Kuhinjsko korito je pomemben detajl notranjosti, harmonično se mora prilegati v okoliški prostor ter poudariti slog notranjosti kuhinje.

Funkcionalna uporaba kuhinjskega korita bo odvisna od njegovih dimenzij, materiala in detajlov. Zagotovo boste našli korito, ki ustreza vašim potrebam in željam.

Preprosti in jedrnati modeli, kateri se bodo zlahka prilegali v katero koli notranjost kuhinje so odlična rešitev.

Ponujamo vam široko paleto različnih modelov, kateri združujejo funkcionalnost in udobje, da lahko izberete možnost, ki je najboljša za vašo kuhinjo.

Naša kuhinjska korita so zasluženo priljubljena, zaradi svoje praktičnosti, zanesljivosti in enostavnega vzdrževanja. Kupci cenijo tudi široko izbiro modelov v različnih barvah – za vsak okus in zasnovo prostora.

Pomembno je, da ocenite vse značilnosti vaše kuhinje, obliko in barvo ter izberite korito, ki bo funkcionalno in bo elegantna oblikovalska rešitev v vaši kuhinji, hkrati pa optimalno primerno za vašo kuhinjo.

Pestra izbira modelov vam zagotavlja možnost pravilnega načrtovanja in uporabe kuhinjske površine. Upoštevajte tudi globino korita.

Vsekakor pa ne pozabite na kakovost – trpežna, močna in enostavna za čiščenje korita, predvsem pa higiensko varna.

Poiščite korito, ki združuje udobje in praktičnost s čudovitim estetskim videzom.

Pestra izbira barv in materialov

Glavne lastnosti katere koli kuhinje so udobje in funkcionalnost, njen estetski videz pa ni nič manj pomemben. Pomivalno korito je eden od osnovnih elementov delovnega prostora, zato bodite pozorni pri izbiri modela in barve umivalnika.

Nivito je edini proizvajalec, ki v lastni tovarni proizvaja korita in pipe, zato se v barvi in površinski obdelavi popolnoma ujemajo. Barvana so po postopku physical vapor deposition (PVD), ki je najboljši in najodpornejši način barvanja nerjavečega jekla. Pomembno je vedeti, da je to trenutno najkvalitetnejše barvanje na tržišču, kar pa ne pomeni, da če vam bo padel oster predmet iz višine ali pod napačnim kotom, da se to ne bo opraskalo. Z ostrim predmetom se lahko opraska tudi avto, naj bi pa bil v uporabi ne glede na vremenske razmere.

Kuhinjske armature izdelane iz medenine vsebujejo 50 – 63% bakra, preostanek pa je cink. Združitev teh dveh elementov omogoča svinec. Ker se svinec skozi celotno življenjsko dobo armature izloča v vodo (še posebej pri uporabi vrele vode), takšna kuhinjska armatura ni najboljša izbira za kuhinjo, kjer se pripravljajo obroki.

Visokokakovostno nerjaveče jeklo je eno najbolj okolju prijaznih materialov za sodobne kuhinje. Zagotavlja udobno uporabo v vseh pogojih. Precej enostavno ga je tudi vzdrževati in dolgo časa ohranja privlačen videz.

Pipe iz nerjavečega jekla ne vsebujejo nobenih primesi.

Vse pipe in pomivalna korita so 100% izdelana iz inoxa ali Cubegranita v tovarni na Švedskem.

Nivito armature iz nerjavečega jekla so na voljo v mat beli, mat črni, zlati in bakreni barvi ali v videzu poliranega ter ščetkanega nerjavečega jekla.

Pomivalna korita izdelana iz Cubegranita so na voljo v mat beli ali mat črni barvi.

Kuhinjska korita iz nerjavnega jekla so na voljo v ščetkani zlati in bakreni barvi ali v videzu ščetkanega nerjavečega jekla.

Sanjski kuhinjski prostor je na voljo v različnih barvnih odtenkih. Prednost ni zgolj edinstven videz, pač pa tudi visoka funkcionalnost. Izdelki iz kolekcije Nivito se ponašajo z različnimi barvami, katere delujejo elegantno. Zahvaljujoč temu se harmonično prilegajo večini sodobnih notranjosti.

Rezervirajte svoj brezplačni termin v salonu