Radiatorji

Pomemben odtenek pri oblikovanju prostora je tudi ogrevanje. To funkcijo opravljajo radiatorji različnih oblik in velikosti. Visokokakovostni materiali za izdelavo, pravilna izbira in postavitev omogočajo, da ustvarite najbolj udoben bivalni prostor.

Trenutno proizvajalci ponujajo široko paleto radiatorjev različnega dizajna, ki vam omogoča, da najdete popolno možnost za vsak prostor. Ne glede na obliko, katero želite ali slog. Seveda pa morajo ti najprej kakovostno izpolnjevati svojo glavno funkcijo: ogrevati prostor.

Izbira vsakega od njih mora temeljiti na zahtevah določenega prostora. Postavite jih lahko v katerikoli prostor, kjer obstaja potreba po njih.

Pri nas najdete izbor elegantnih, originalnih, kvalitetnih in zanesljivih kopalniških radiatorjev.

Kopalniški radiatorji

Ne glede na slog vaše kopalnice, pestra izbira vam omogoča, da izberete radiator, ki bo popolnoma ustrezal vsaki kopalnici. Moderni radiatorji imajo prednost in sicer je to njihova privlačnost, edinstvenost in prisotnost posebnih slogovnih značilnosti v oblikovanju. Takšen kopalniški radiator združuje tako lepoto in funkcionalnost hkrati. Moderni radiatorji poleg svoje funkcije služijo tudi kot pomemben dekorativni element kopalnice.

Poleg standardnih radiatorjev, sodoben asortiman vključuje modele bolj zapletenih oblik – moderni radiatorji. Razlikujejo se glede na barve, dimenzije, vrste priključkov in materialov, iz katerih so izdelani.

Vgradnja radiatorjev vključuje predhodno pripravo, upoštevati pa je treba tudi lokacijo cevi, če so toplovodni ali lokacijo električne vtičnice, če so električni.

Večina modelov, ki jih predstavljajo sodobni proizvajalci, je odpornih proti rji, hkrati pa so tudi elegantni in na videz privlačni.

Zaradi velike raznolikosti, je radiator po eni strani danes zelo enostavno kupiti, po drugi strani pa nam morda ta raznolikost vzbuja dvome pri izbiri in se ne znamo odločiti.

Oblike in velikosti radiatorjev

Še nedolgo nazaj, ko smo slišali besedo »radiator« smo si predstavljali standardno litoželezno »škatlo.” Ta preprosto ni imela alternative. Zdaj se je situacija diametralno spremenila in so nam na voljo radiatorji različnih oblik in velikosti.

Zasnovo kopalnice je ne glede na njeno velikost potrebno izvesti po individualnem projektu. Udobno in funkcionalno notranjost lahko ustvarite s skrbno izbranimi artikli.

Tudi, če je kopalnica majhna, se v skladu z njenimi značilnostmi rodi sodobna notranja zasnova. In, če že govorimo o dizajnu, potem mora biti radiator primeren – dizajnerski radiator.

Zelo pomemben parameter radiatorja so tudi dimenzije, saj morajo ustrezati velikosti prostora, ki je na voljo za vgradnjo, hkrati pa za učinkovito ogrevanje, morajo omogočati potreben prenos toplote.

Kako izbrati radiator?

Modelov je veliko, stanejo različno in ni vedno jasno, kateri od artiklov ustreza našim zahtevam. Boljši kot je material, boljše so njegove lastnosti, dražji je radiator.

Naloga kupca je tudi, da primerja tehnične zmogljivosti z različnimi parametri. V nasprotnem, učinkovitost ne bo dosežena niti do minimalne meje norme, hkrati pa bodo stroški morda še višji. Zato je nujno, da izberete ustrezen radiator, glede na vaše potrebe in seveda tudi želje.

Pri izbiri radiatorja upoštevajte vrsto vgradnje in dimenzije. Ne pozabite tudi na slog kopalnice in ustvarite harmonijo. Vredno je kupiti visokokakovosten izdelek, ki bo služil vrsto let. Šik in eleganca, z roko v roki s funkcionalnostjo, bo zanesljivo najboljša izbira. Kopalniški radiatorji bodo služili še vrsto let.

Naj bo njegova prednost njegov edinstven videz, ki bo izstopal v vaši kopalnici.

Ne pozabite na material, iz katerih so izdelani kopalniški radiatorji. Izberite model, ki je kakovosten in zmogljiv.

Zelo pomembno je tudi, kakšno moč imajo kopalniški radiatorji, ki je ključ do ustreznega delovanja. Pomembna je tudi lokacija kamor ga boste namestili. Predvsem v primeru, če je radiator električen, kajti voda in elektrika ne gresta skupaj. Odločitev, da bi ga postavili zraven wc školjke tudi ni najboljša, saj boste morda na njem sušili brisače ali pa imeli kopalne plašče.

Kakšna pa naj bo oblika radiatorja? V ponudbi so različni modeli, pravilnih ali nepravilnih oblik. Kompaktna oblika izdelka omogoča različne možnosti v različno velikih prostorih. Kopalniški radiatorji so lahko uspešna dekoracija, zato lahko izbirate tudi med različnimi barvami. Kvalitetno barvan radiator vam bo služil daljše obdobje.

Široka paleta izdelkov zagotavlja prilagodljiv pristop k oblikovanju prostora.

V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri, vam z veseljem v skladu z vašimi potrebami in željami pomagamo poiskati najbolj optimalno rešitev za vaš prostor.

Rezervirajte svoj brezplačni termin v salonu