Tapete po meri

Želite vidno spremembo v vašem domu? Ne veste s čim bi najučinkovitejše in najenostavnejše to storili?

Tapete so še vedno zanimiv in enostaven način za okrasitev stanovanjskih in pisarniških prostorov in le v nekaj dneh lahko popolnoma spremenijo vašo notranjost.

Glavne prednosti tapet so:

  • raznolikost barv in vzorcev – ne glede na želje in pričakovanja uporabnika, se najdejo primerne;
  • raznolikost tekstur podlage;
  • za suhe in vlažne prostore
  • na voljo so tudi zvočno izolativne tapete;
  • okoljska varnost;
  • ni dodatne umazanije pri samem nameščanju;
  • kvalitetni obstojni materiali;
  • cenovna dostopnost.

Potrebno je okolju prijazno in hitro popravilo ali dekoracija sten, brez potokov umazanije in oblakov prahu. Stenske tapete so vodilne v smislu prijaznosti do okolja. Lepite jih lahko celo v otroških sobah, v katerih so alergiki. Seveda so zanje primerne tapete za otroško sobo.

V dnevni sobi in spalnici praktično nimajo alternative. Tapete za spalnico in moderne tapete za dnevno sobo je možno enostavno kombinirati, uporabite jih lahko za prikrivanje manjših napak in jih kombinirate z drugimi vrstami zaključkov.

Cene tapet so odvisne od materiala (za suhe prostore ali vlažne prostore) in od kolekcij (standardna ali dizajnerska kolekcija).

Tapete odlično izgledajo v neoklasicističnem, romantičnem, retro slogu. Modne tapete izgledajo naravnost impresivno in lahko posnemajo različne površine, kot so tkanina, naravni kamen, ipd.

Sodobne tapete odlikuje široka izbira ne le barv, temveč tudi materialov, iz katerih so izdelane. To vsakemu kupcu omogoča, da izbere tapeto, ki bo notranjost naredila harmonično, svetlo in privlačno. Široka paleta vam bo omogočila uresničitev katere koli, tudi najbolj drzne in ekstravagantne, oblikovalske ideje.

Različne vrste tapet

Stenske tapete so postale tradicionalna vrsta stenske obloge, kar ni presenetljivo, saj so postale polnopravni element dekorja katere koli notranjosti. Zato se njihova priljubljenost ohranja na visoki ravni.

1. ZVOČNO IZOLATIVNE TAPETE so primerne za stene in strope, debeline nekaj milimetrov in digitalno natisnjene v zelo visoki ločljivosti. So rezultat skrbnega preučevanja materialov. Posebna struktura zvočno izolirane podpore ovira prehod zvočnih valov. Omogočajo absorpcijo hrupa in zvokov, pridušenih tako od zunaj navznoter kot obratno; Zmanjšajo odmev in odmevni učinek v prostoru, kar daje prednost koncentraciji tistih, ki v njem izvajajo dejavnosti. Primerne so tako za pisarne in zasebna stanovanja kot tudi za vsa javna okolja, kot so bari, restavracije, bolnišnice, klinike, dvorane, čakalnice – povsod, kjer je zmanjšanje hrupa nujno.

2. FABRIC tapete imajo osebnost v teksturni površini z učinkom tkanine. Tkanina je tudi eden izmed bolj tehničnih papirjev, ki omogoča reprodukcijo živih, briljantnih barv in zelo drobnih detajlov. Visoko kakovost grafičnega upodabljanja zagotavlja tudi ekskluzivna tehnologija digitalnega zajemanja SD, ki zagotavlja optimalno obdelavo slik in tiskanje visoke ločljivosti.

3. TNT se razlikujejo od ostalih tapet po teksturirani površini z efektom spatolato. TNT je eden od bolj tehničnih papirjev, ki omogoča reprodukcijo živih, briljantnih barv in zelo drobnih detajlov. Visoko kakovost grafičnega upodabljanja zagotavlja tudi ekskluzivna tehnologija digitalnega zajemanja SD, kar omogoča optimalno obdelavo slik in tiskanje visoke ločljivosti.

4. SKIN je tapeta, za katero je značilna gladka in pravilna površina na dotik in pogled. Je eden od bolj tehničnih papirjev, ki omogoča reprodukcijo živih, briljantnih barv in zelo drobnih detajlov. Visoko kakovost grafičnega upodabljanja zagotavlja tudi ekskluzivna tehnologija digitalnega zajemanja SD, ki zagotavlja optimalno obdelavo slik in tiskanje visoke ločljivosti.

5. NATURAL je podpora na osnovi celuloznih vlaken. Zahvaljujoč papirju, ki je popolnoma brez PVC-ja, kemičnih topil in vinilnih lepil, je Natural ekološka in certificirana tapeta. Podpora je bela, reliefna in debela, z učinkom štukature. Zagotavlja tudi kakovost fotografske slike z izjemno svetlimi in briljantnimi barvami.

6. H2O osebna tapeta iz steklenih vlaken, ki omogoča dekoracijo kopalnic, notranjosti tuš kabin in vseh okolij z visoko vlažnostjo. Ekskluzivna tehnologija digitalnega pridobivanja SD, ki se uporablja za grafično obdelavo in tiskanje visoke ločljivosti, omogoča zelo visoko barvno upodabljanje.
Na voljo so nam različne možnosti ali stili tapet.

Barve tapet

Za vsak slog so značilne določene barve, seveda pa lahko v vsak slog prinesete nekaj svojega.

Z uporabo odtenkov ali vzorcev, netipičnih za izbrano smer, lahko ustvarite sobo v edinstvenem slogu.

Ker pa je na voljo vrsta različnih barv tapet, je vsekakor tudi odločitev toliko težja. Zapomnimo si, da svetle barve ustvarjajo spektakularen poudarek v notranjosti, nevtralne pa bodo postale univerzalno ozadje. Kako izbrati barvo, da bo odražala vaše individualne okuse in želje?

Če vas mika rdeča tapeta, je rdeča barva, barva življenja, topline in ognja. Notranjost naredi sočno in izrazno, pritegnila bo pozornost, dodala plemenitost in naredila sobo zanimivo. Bo pa jo treba uravnotežiti z mirnejšimi barvami.

Rumena simbolizira sonce, veselje in pozitivnost, rumene stenske tapete osvetlijo sobo, jo naredijo bolj pozitivno. Ugodna je v kombinaciji z drugimi naravnimi barvami.

Zelena barva daje občutek miru in varnosti, zaduši negativna čustva. Možno jo je kombinirati s skoraj katero koli drugo barvo.

Modra barva je povezana z nebom in vodno gladino, simbolizira duhovno čistost, brezskrbnost, lahkotnost in brezskrbnost. Modre tapete razširijo ga napolnijo s svežino. Zanimiva je tudi na stropu.

Vijolična je barva navdiha, magije in ustvarjalnosti. Velja za barvo mladosti in romantičnosti, sobo napolni s posebnim čarom.

Edinstvenost sive je v njenih neskončnih odtenkih, katerih nihče ne more prešteti, brez nje si je težko predstavljati notranjost v katerem koli sodobnem slogu.

Bela barva bo povečala in oblikovala kompromis, ki je primeren za vse družinske člane.

Najbolj nenavadna, elegantna in smiselna barva je črna. Je odličen material za ustvarjanje poudarkov.

Bež ne pritegnejo pozornosti nase. So nevtralne, ne ustvarjajo kontrasta, ampak samo poudarjajo barve poudarjenih predmetov v notranjosti.

Rožnata v notranjosti potiska stene narazen in dodaja pridih ekstravagance, njeni večplastni odtenki lahko izpostavijo katero koli drugo barvo.

Zaradi svoje nenavadnosti bodo stene s tapetami turkizne barve postale najbolj nepozabno in privlačno mesto v hiši.

Rjava bo napolnila sobo s toplino in udobjem- Prostoru doda pridih skrivnostnosti in razkošja.

Rezervirajte svoj brezplačni termin v salonu