Teraco ploščice

Privlačnost, ki spominja na preteklost a hkrati poudarja sodobno eleganco.

Ali želite pričarati brezčasen videz? Pravi izbor so teraco ploščice. Ploščice z videzom teraco imajo enkraten videz s prepletanjem različnih vzorčkov in odtenkov ter enkratnimi optičnimi učinki ustvarjajo dih jemajoč videz prostorov.
Maksimalna svoboda ustvarjanja, edinstvenost in eleganca, hkrati pa imajo keramične ploščice visoke zmogljivosti in tehnične lastnosti. Njihova prefinjenost in sodoben videz sta primernja za zasebne domove, poslovne prostore, javne objekte. Vse pogosteje se uporabljajo v notranjosti prostorov, kakor tudi zunaj. Na voljo so različni formati.

Nova generacija ploščic, ustvarjena s kombinacijo visokokakovostnih materialov prinaša sodobno lepoto in eleganten videz. Teraco keramične ploščice v zadnjih letih doživljajo pravo renesanso.

Primerne so za ljubitelje bogatih barv, kot za ljubitelje minimalizma, kjer so barvni odtenki bolj umirjeni.

Lahko izbirate pri keramičnih ploščicah z videzem teraca med ploščicami iz gresa kjer so koščki v polni masi ali pa ploščice z natisnjenim vzorcem, ki je le površinski.

Zakaj izbrati Teraco ploščice?

  • Prednost, ki je velikokrat tudi razsodna, da se odločimo za keramične ploščice je večja odpornost proti obrabi.
  • Teraco ploščice so tudi zelo enostavne za vzdrževanje. Keramične ploščice so izredno hvaležen produkt in od nas ne zahtevajo veliko energije in časa za nego.
  • Videz bo navdušil s svojo lepoto in dolgo življenjsko dobo. Ohranjajo prvotne lastnosti in kakovost tudi pri nizkih temperaturah.
  • Tako ploščice za notranjo in zunanjo uporabo prenesejo visoke obremenitve.
  • Ne oddajajo škodljivih snovi.
  • So tanjše in lažje od pravega terazza.
  • So cenejše od pravega terazza.
  • Polaganje keramičnih ploščic v videzu teraca je hitrejše kot pa izdelava pravega teraca.
  • Primerne za notranjost imajo lahko tudi protizdrsen faktor, če niso sijaj. Za zunanjo uporabo pa imajo ploščice z videzom teraca višji protizdrsen faktor in so odporne na nižje in višje temperature.
  • Ploščice z videzem teraca presenečajo s svojo prefinjenostjo in privlačnim videzom tudi najbolj zahtevne in izkušene stranke.

Ploščice za notranjo in zunanjo uporabo, za majhen ali velik, intimen ali javen prostor, za kotiček, ki bo vselej izstopal prav po svojem edinstvenem in posebnem videzu, katerega pričarajo teraco keramične ploščice.

Najbolj intimen del našega doma je zagotovo kopalnica, v katero tudi keramika za kopalnico najbolje ustreza. Elegantna in prefinjena keramika za kopalnico umetniške teksture, bo ustvarila poseben učinek, razni odtenki in barve, pa bodo pričarali brezčasen videz. Tako se lahko odločimo za talne ploščice za kopalnico ali stenske ploščice za kopalnico. Kopalniška keramika je na voljo v različnih barvnih kombinacijah, tako da lahko ustvarimo popoln videz v skladu z lastnimi pričakovanji.

Enako pomembno okolje je tudi kuhinja in z enakim užitkom tudi kuhinja pozdravlja keramične ploščice. Izvirnost izbire keramike se kaže s čudovitimi učinki materiala ter z ustrezno izbiro barv. Majhne podrobnosti naredijo veliko spremembo.

Teraco keramične ploščice so tako postale zelo priljubljene in se je njihova uporaba zelo razširila. Dejstvo je, da se ne uporabljajo samo za kopalnico in kuhinjo, temveč tudi za druge prostore.
Namreč, z njimi vse pogosteje ustvarjamo brezčasne prostore, ne samo v kopalnici ali kuhinji. Oblagamo tudi kuhinjske delovne pulte, kopalniške kadi ter tudi stopnice. Popestrimo lahko predsobo in dnevno sobo.

Arhitekti in oblikovalci nam s svojo izbiro teraco ploščič nenehno poudarjajo njihovo slavo in jih pogumno uporabljajo tako v notranjosti prostorov, kakor tudi zunaj.

Teraco ploščice so na voljo v več vrstah, ki se razlikujejo po barvah in vzorcih. Odlične so prav, zaradi možnosti različne in harmonične kombinacije z drugimi materiali.

Najbolj cenjena podjetja in najuglednejši oblikovalci prisegajo na teraco ploščice, ki postajajo vedno bolj priljubljene ter rabljene. Estetski videz in prijetna tekstura ustvarja popolno vzdušje.

Ploščice za notranjo in zunanjo uporabo poudarjajo prednosti prostora in njegov individualni slog. Spektakularna dekorativna izbira na različnih površinah, velikokrat z neobičajnimi a uspešnimi kombinacijami.

Tradicionalna klasika in moderen slog – izbira, ki vašemu domu doda piko na i, ga reši monotonosti in dolgočasnosti. V sodobnem svetu in svetu oblikovanju je teraco trend, katerega priljubljenost nenehno raste. Ustvarite nenavadne, zanimive poudarke v prostoru ali pa prostor naredite bolj raznolik.

Rezervirajte svoj brezplačni termin v salonu