Spletno svetovanje

Komu je namenjeno?

Spletno svetovanje s strokovnjakom je namenjeno vsem, ki bi želeli novo ali prenovljeno kopalnico, kuhinjo, dom, poslovni prostor, itd. in ne vedo kako bi se tega lotili z izborom materijalov in samo postavitvijo elementov v prostoru in rabijo hiter nasvet.

  • Če ste v stiski s časom in potrebujete hiter nasvet, ker vas roki in izvajalci preganjajo, da se hitro odločite, vi pa nimate dovolj časa in znanja.
  • Če stranka ne ve kako bi se lotila prenove z materiali (kermaika, parket, vinil, laminat, kopalniške armature, kadi, tuš podstavki, vgradne kanalete, …) in potrebuje nasvet, kako se lotiti z izborom materialov in posvet kako všečne metrijale skombinirati.
  • Če stranka potrebuje nasvet kakšni materijali obstajajo, kakšne so njihove prednosti in šibkosti. Tudi svetujemo glede materijalov in njihove praktičnosti glede vzdrževanja in funkcionalnosti v določenih prostorih, glede povratne infoprmacije strank in pridobljenih dolgoletnih izkušnjah.

Spletno svetovanje vključuje individualno svetovanje in kombiniranje materialov s strokovnjakom.

Spletno svetovanje ne vključuje izrisa kopalnice (ali drugih prostorov) in ne vključuje projektiranja kopalnice.

Termin za spletno svetovanje znaša 50€ z DDV = do 60 minut.

Če stranka po svetovanju opravi pri nas nakup v vrednosti nad 1000€ z DDV, se stranki ob nakupu materijalov vrne ena svetovalna ura. Vsaka dodatna ura stane dodatnih 50€ z DDV, pogoj za povračilo pa se prav tako dvigne za vrednost naslednjih 1000€ z DDV.

Svetovalni termin si rezervirajte spodaj na koledarju. Termin je potrebno potrditi s plačilom s PayPal ali s kreditno kartico.

 

Rezervirajte termin za spletno svetovanje