zatoizberi.si

Za popolno izbiro talne in stenske obloge

Prava izbira talne ali stenske obloge je odvisna od številnih tehničnih in stilskih dejavnikov, zato je zanjo potrebna vrhunska strokovna podpora. Misija naše ekipe je, da za vsak vaš zakaj najdemo popoln ZATO ter skupaj z vami ustvarimo brezčasen ambient, ki mu do živega ne bodo prišli niti spreminjajoči se trendi niti zob časa in vsakdanje obremenitve. Za vas izbiramo dizajnersko dovršene talne obloge visoke kakovosti in edinstvene dekorativne tapete ali ploščice, na katerih lahko kraljujejo tudi vaši motivi.

ZATO, ker se resnično zavedamo pomena vrhunske kakovosti

Naj gre za tapete ali keramiko, parket, vinilne talne obloge in laminat – naše primarno vodilo je vselej kakovost. Zato prisegamo izključno na artikle, izdelane v EU, ki pa morajo biti obenem tudi izdelani iz materialov, pridobljenih v Evropi. 

Prvovrstno poreklo in vrhunske lastnosti naših najboljših produktov dodatno nadgrajuje uporaba najsodobnejših tehnologij, kot je Microban®, ki zagotavlja doživljenjske antibakterijske lastnosti keramike. Obenem naš parket prekrivajo premazi, ki v prostor ne oddajajo škodljivih hlapnih organskih snovi.

Način pridobivanja surovin in lastnosti materialov sicer spadajo med pogosto prezrte, a ključne kriterije pri izbiri končnega produkta, zlasti ko gre za talne obloge. Ker se mnogo strank odloči za talno gretje, se namreč snovi zaradi dodatne toplote še aktivneje izločajo iz materialov. Če so med njimi tudi tiste škodljive, to lahko predstavlja dodatno obremenitev za naše zdravje. To še posebej velja za prostore, v katerih se lahko zadržujemo tudi več ur hkrati.  

A tu se naša misel na sproščeno in varno uporabo vaše talne ali stenske obloge še ne konča. V naši ponudbi najdete tudi zunanje ploščice z zanesljivo protizdrsno zaščito, ki še nadgradi element brezskrbnosti.

ZATO, ker želimo več kot zgolj ujeti trend

Naša filozofija temelji na ideji, da lepota nima roka trajanja. Vse, kar je lepo, ostaja brezčasno, in to velja tudi za talne in stenske obloge, pa naj gre za edinstvene tapete ali eleganten ladijski pod.

Ko svetujemo strankam, nas zato vedno vodi želja po ustvarjanju interierjev, ki bodo nemudoma začarali z zmesjo unikatnosti in prefinjenosti, a svoj pridih ohranili tudi skozi čas. V ta namen vedno priporočamo materiale, ki se najbolje podajo strankinemu načinu življenja.

Funkcionalna izbira namreč preprečuje, da bi napačna raba povzročila prehitro obrabo izdelka in s tem načela njegov izgled. Material, ki ustreza tako stilskim kot praktičnim zahtevam, ohrani svojo izvorno lepoto in skrbi, da energija prostora skozi čas ne pojenja.

ZATO, ker znamo sodelovati z vami

Na kakšen način poteka izbira popolne talne ali stenske obloge? Z nami je proces preprost, predvsem pa prilagojen vam.

  • Obiščite nas in nam prinesite tloris prostora, ki ga želite opremiti z novo talno oz. stensko oblogo.
  • Skupaj bomo analizirali sosledje prostorov in razporeditev vodnih inštalacij. Če je ta optimalna, izhajamo iz nje, v nasprotnem primeru pa predlagamo prilagoditve.  
  • Predstavili nam boste svoje želje glede materialov in barv ter ostale zahteve.
  • Naši strokovnjaki vam bodo predstavili kar najširši spekter rešitev in materialov, ki ustrezajo vašim kriterijem, pri tem pa svetovali glede smiselnosti kombinacij in učinkovitosti izbire s praktičnega vidika. Skupaj bomo našli izdelek, ki bo izpolnjeval vaše želje, hkrati pa vas ne bo oviral pri nadaljnji izbiri pohištva ali dekorativnih elementov.  

Pri izbiri najprimernejše talne ali stenske obloge smo vselej pozorni na kombinacije in stike materialov, vzorcev in barv. Pazimo, da pravih materialov ne združujemo z njihovimi posnetki (denimo parket in notranje ploščice v imitaciji lesa ali pravi kamen ter stenske obloge v imitaciji kamna …).

ZATO, ker smo z vami tudi na daljavo

V času, ko so stiki zaradi preventivnih zdravstvenih ukrepov zoper novi koronavirus omejeni, vam nudimo tudi telefonsko in online svetovanje. Ker je osebno lahko tudi varno!

ZATO, ker sodelujemo le z najboljšimi dobavitelji

Svoj asortiman gradimo previdno, saj smo pozorni na vsako podrobnost. Ponosni smo, da sodelujemo z vodilnimi znamkami v segmentu talnih in stenskih oblog:

  • Lea Ceramiche: Inovativna italijanska znamka talne in stenske keramike, ki jo odlikujejo vrhunska kakovost, dizajn izpod rok vodilnih oblikovalskih mojstrov ter najnaprednejše tehnike obdelave. Namenjena je vsem tipom interierjev, od zasebnih do poslovnih, ter vsem generacijam.
  • 41zero42: Keramika za mlade ter mlade po duhu; z vzorci in oblikami, ki nagovarjajo predvsem kreativne kupce, ki iščejo nekaj nevsakdanjega in edinstvenega.
  • Ragno: Italijanski mojstri keramike in porcelana, ki stavijo na prefinjen in dovršen dizajn; podjetje slovi po izjemni odzivnosti in zadovoljstvu strank.
  • Unikolegno: Vrhunski ponudnik parketa s skoraj tremi desetletji izkušenj; znan po fleksibilnosti ter široki ponudbi izdelkov, ki se ponašajo tudi s certifikatom VAC.

ZATO, ker vas povežemo z mojstrom, ki vrhunsko uresniči naše ideje

Sodelujemo s številnimi mojstri za zunanje in notranje ploščice, laminat in parket, vinilne talne obloge in tapete. Če svojega polagalca talne ali stenske obloge še niste izbrali, vam zato z veseljem priporočimo izkušenega partnerja za realizacijo našega skupnega projekta! 

Stopimo v stik in pričnimo z načrtovanjem!